Galerie Foto Despre Contact Home - Sakuradojotulcea.ro
Firefox Download Button     

Stagii de pregatire

Seminar International de Arte Martiale 22-23 Septembrie Tulcea

Avem placerea sa va invitam in perioada 22-23 Septembrie 2012 la un Stagiu International de pregatire care va avea loc la Tulcea.

INVITAT
Presedinte Bushinkai Moldova
Roman Babii 4 DAN

Organizator:
C.S. Sakura Dojo Tulcea
Tirlogeanu Ovidiu 4 DAN

Organizator:
C.S. Defender Vaslui
Hapiuc Doru Cristian 2 DAN
Tel: +40764.093.555 e-mail: csdefender@yahoo.com

Bushinkai International - este o organizatie care s-a infiintat acum 20 de ani, in fosta Uniune Sovietica. In timp, ea s-a dezvoltat cu succes si a deschis reprezentante in diverse tari din lume. Acum Bushinkai reprezinta in mod oficial organizatii internationale importante si scoli de elita japoneze de arte martiale, in special Ju jutsu, Kobudo, Iaido reunind mii de adepti. Printre acestia sunt sportivi cu experienta, membri ai Fortelor Speciale, medici, oameni de stiinta, studenti si copii.

Prin prezenta va invitam sa participanti la acest eveniment, unde ne propunem sa imbunatatim calitatile tehnice ale tuturor participantilor.

VA ASTEPTAM


Stagiu de pregatire Barlad 05-06.11.2011

In perioada 06-07 Noiembrie 2011 la Barlad s-a desfasurat un Stagiu Tehnic de Ju-Jutsu sub conducerea lui Sensei Roman Babii 4 DAN Ju-Jutsu, presedintele Ju-Jutsu Moldova.

     
fotografii

Stagiu de pregatire Vaslui 24-25.09.2011

In perioada 24-25.09.2011 la Vaslui s-a desfasurat un Stagiu Tehnic International de Ju-Jutsu sub conducerea lui Shihan Evgeny Radishevky 7 DAN Ju-Jutsu, fondator si presedinte al Bushinkai International, si a lui Sensei Roman Babii 4 DAN Ju-Jutsu, presedintele Ju-Jutsu Moldova.

     
fotografii

Stagiu de pregatire Tulcea 22-24.07.2011

In perioada 22-24 iulie 2011 la Tulcea s-a desfasurat Stagiul de Pregatire in Arte Martiale Tulcea 2011.
Au fost prezente 7 cluburi din tara :
    Kempo Victoria Zabrani (Arad) - sensei Jurma Sorin 4 Dan Ju-Jutsu, 3 DAN Kempo, 2 DAN Judo;
    Myiagi Dojo Barlad - sensei Manta Gabriel 4 Dan Ju-Jutsu 4 DOANG Kung-Fu;
    Wazary Dojo Barlad - sensei Rotaru Alexandru 2 DAN Ju-Jutstu;
    Mamamoto Dojo Jurilovca - sensei Safca Daniel 2 DAN Ju-Jutsu;
    Varan Vaslui - sensei Hapiuc Doru - 2 DAN Ju-Jutsu;
si cele doua cluburi organizatoare din Tulcea:
    Yamato Dojo - sensei Gheba Stefan Iulian - 3 DAN Ju-Jutsu, 1 DAN Shido-Kan, 1 DAN Kempo;
    Sakura Dojo Tulcea - sensei Tirlogeanu Ovidiu Marius - 4 DAN Ju-Jutsu, 1 DONAG Kung-Fu;
La stagiu si-a anuntat prezenta si sensei Roman Babii 4 DAN Presedintele Ju-Jutsu Republica Moldova, dar a trebuit sa renunte in ultimul moment.

La stagiu au participat aproximativ 100 persoane.
Stagiul s-a tinut pe mai multe stiluri de Arte Martiale. S-au organizat si cca 30 meciuri in sistem Kick-Box, Ju-Jutsu, Kempo, Kung-Fu, Judo, MMA, precum si antrenamente specifice fiecarui stil in parte.

     

Dupa luptele din prima parte a zilei de sambata, "adversarii" s-au "impacat" in jurul ceaunelor cu bors de peste si a gratarelor care sfaraiau pe malul lacului Ciuperca.

     

Duminica dupa antrenamentul de dimineata si inmanarea diplomelor de participare la stagiu si de participare la meciurile organizate stagiul a luat sfarsit.
Intreg stagiul a fost o reusita apreciata de toti participantii, hotarandu-se ca acest stagiu sa se desfasoare anual si sa reusim sa invitam cat mai multi sportivi din cat mai multe stiluri de Arte Martiale.
Fiecare antrenor a avut posibilitatea sa-si verifice sportivii inainte de inceperea concursurilor oficiale ( din august ).In plus a fost un bun prilej pt schimb de experienta si, de ce nu, pentru legarea unor prietenii.

fotografii     video
Contact Despre Webmaster Sitemap C.I.F. C.I.S.
©Sakura Dojo 2007-2013
aparate foto digitale