Galerie Foto Despre Contact Home - Sakuradojotulcea.ro
Firefox Download Button     

Noutati

Gala DJST Tulcea pentru cei mai buni 10 sportivi tulceni la sporturi olimpice si neolimpice 19.12.2013

Joi 19.12.2013, A avut loc gala de premiere a celor mai buni 10 sportivi tulceni la sporturile olimpice si neolimpice. Din 10 premii acordate pentru sporturile neolimpice, clubul Sakura Dojo Tulcea a avut 6 sportivi premiati:
locul 1: Stoica Georgel, locul 2: Malatov Alexandra, locul 3: Balca Elisabeta, locul 4: Balaban Sorin, locul 7: Balca Adrian si locul 10: Zbenghea Alina
Sportiva Balca Elisabeta s-a clasat de asemenea pe locul 10 si la Box, sport incadrat in categoria Sporturilor Olimpice.

Premiere DJST Tulcea 2013 Premiere DJST Tulcea 2013
Fotografii    

CN Semi-Kempo & Kempo Submission Buzau 21.09.2013

Sambata 21.09.2013, Sala Sporturilor Romeo Iamandi din Buzau a gazduit doua evenimente de anvergura nationala, Campionatul National de Kempo Submission si Campionatul National de Semi-Kempo

La startul competitiei s-au aliniat 20 cluburi din toata tara. La proba de Semi-Kempo au participat un nr de 178 sportivi, in timp ce la Submission au luptat 135. Competitia a fost, dupa cum ne-au obisnuit deja competitiile organizate sub egida Federatiei Romane de Kempo, una de un inalt nivel tehnic, si bine organizata.

Lotul clubului Clubul Sakura Dojo Tulcea s-a prezentat onorabil, aratand o buna pregatire fizica si tehnica a sportivilor, revenind la Tulcea cu 6 locuri I, 7 locuri 2 si 10 locuri 3.

CN Semi-Kempo Buzau 2013 CN Kempo Submission Buzau 2013
Foto Semi-Kempo     Foto Submission    

Gala Aniversara Trofeul Deltei Tulcea 03.08.2013

Sambata 03.08.2013, in Piata "Mircea cel Batran", s-a desfasurat cea de a doua editie a galei aniversare Trofeul Deltei, gala organizata de cluburile Sakura Dojo si Yamato Dojo sub egida Federatiei Romane de Kempo cu ocazia implinirii a 21 de ani de activitate a clubului Sakura Dojo Tulcea
Gala organizata in parteneriat cu DJST si Asociatia Valori Dobrogene a cuprins 23 mecuiri in sistem semi-profesionist, pe reguli de Kempo K-1, Kempo Full-Contact, Kempo KnockDown si Kempo MMA.
Finantatorul galei a fost ca si anul trecut Primaria Municipiului Tulcea reprezentata prin domnul primar Constantin Hogea, iar sponsorul oficial al galei a fost Alan Design.
Multumim pe aceasta cale si partenerilor Radio Delta Tulcea, precum si Alistar Security Tulcea care a asigurat paza si ordinea in timpul desfasurarii competitiei.

Trofeul Deltei Tulcea 2013 Trofeul Deltei Tulcea 2013

Din partea clubului Sakura Dojo Tulcea au participat Popa Gabriel, Beloi Alexandru, Nane Ion, Botezatu Adrian, Anghel Petrica, Barac Radu, Stoica Adrian, Halchin Laurentiu, Balca Adrian, Malatov Alexandra, Stoica Georgel, toti sportivii, atat cei debutanti cat si "veteranii" disputand meciuri frumoase si de un inalt nivel tehnic.

 
Fotografii     Video    
Contact Despre Webmaster Sitemap C.I.F. C.I.S.
©Sakura Dojo 2007-2013
aparate foto digitale