Galerie Foto Despre Contact Home - Sakuradojotulcea.ro
Firefox Download Button     

Competitii

CN Semi-Kempo & Kempo Submission Buzau 21.09.2013

Sambata 21.09.2013, Sala Sporturilor Romeo Iamandi din Buzau a gazduit doua evenimente de anvergura nationala, Campionatul National de Kempo Submission si Campionatul National de Semi-Kempo

La startul competitiei s-au aliniat 20 cluburi din toata tara. La proba de Semi-Kempo au participat un nr de 178 sportivi, in timp ce la Submission au luptat 135. Competitia a fost, dupa cum ne-au obisnuit deja competitiile organizate sub egida Federatiei Romane de Kempo, una de un inalt nivel tehnic, si bine organizata.

Lotul clubului Clubul Sakura Dojo Tulcea s-a prezentat onorabil, aratand o buna pregatire fizica si tehnica a sportivilor, revenind la Tulcea cu 6 locuri I, 7 locuri 2 si 10 locuri 3.

CN Semi-Kempo Buzau 2013 CN Kempo Submission Buzau 2013
Foto Semi-Kempo     Foto Submission    

Gala Aniversara Trofeul Deltei Tulcea 03.08.2013

Sambata 03.08.2013, in Piata "Mircea cel Batran", s-a desfasurat cea de a doua editie a galei aniversare Trofeul Deltei, gala organizata de cluburile Sakura Dojo si Yamato Dojo sub egida Federatiei Romane de Kempo cu ocazia implinirii a 21 de ani de activitate a clubului Sakura Dojo Tulcea
Gala organizata in parteneriat cu DJST si Asociatia Valori Dobrogene a cuprins 23 mecuiri in sistem semi-profesionist, pe reguli de Kempo K-1, Kempo Full-Contact, Kempo KnockDown si Kempo MMA.
Finantatorul galei a fost ca si anul trecut Primaria Municipiului Tulcea reprezentata prin domnul primar Constantin Hogea, iar sponsorul oficial al galei a fost Alan Design.
Multumim pe aceasta cale si partenerilor Radio Delta Tulcea, precum si Alistar Security Tulcea care a asigurat paza si ordinea in timpul desfasurarii competitiei.

Trofeul Deltei Tulcea 2013 Trofeul Deltei Tulcea 2013

Din partea clubului Sakura Dojo Tulcea au participat Popa Gabriel, Beloi Alexandru, Nane Ion, Botezatu Adrian, Anghel Petrica, Barac Radu, Stoica Adrian, Halchin Laurentiu, Balca Adrian, Malatov Alexandra, Stoica Georgel, toti sportivii, atat cei debutanti cat si "veteranii" disputand meciuri frumoase si de un inalt nivel tehnic.

 
Fotografii     Video    

Camp European MMA 07-09.06.2013 Livorno Italy

In perioada 8-9.Iunie.2013 la Livorno, in Italia a avut loc Campionatul European de MMA W.MMA.F..
La aceasta editie reprezntantul clubului Sakura Dojo Tulcea (singurul reprezentant al Romaniei din competitie), Stoica Georgel, a revenit cu doua titluri de Vice Campion European la Shoot Boxe (MMA Full) si Kick Jitsu (MMA Light). Felicitari pentru performanta obtinuta !

Campionatul European de MMA Livorno, Italia
Campionatul European de MMA Livorno, Italia
Fotografii     Video    

Cupa Romaniei la Kempo Knockdown si Campionatul Universitar de Kempo Knockdown Bucuresti, 08.06.2013

Sambata 08.Iunie.2013 la Bucurescti, Centrul Sportiv Apollo Center a gazduit Cupa Romaniei la Kempo Knockdown si Campionatul Universitar de Kempo Knockdown.
La aceasta editie a Cupei Romaniei, lotul clubului Sakura Dojo Tulcea a obtinut 5 medalii de aur prin Alexandra Malatov , Balaban Sorin , Stoica Adrian , Balca Adrian , Botezatu Adrian , doua medalii de argint prin Popa Gabriel si Ali Gean si 2 medalii de bronz prin Beloi Alexandru , si Balca Elisabeta .
La campionatul Universitar Balaban Sorin a obtinut locul 2 la categoria -85 kg.
Felicitari pentru performanta obtinuta

Cupa Romaniei Kempo Knockdown, Bucuresti
Campionatul Universitar de Kempo Knockdown, Bucuresti
Fotografii     Video 1     Video 2    

Campionatul National de Kempo Full Contact Bucuresti, 11.05.2013

Sambata 11.Mai.2013 la Bucurescti, Centrul Sportiv Apollo Center a gazduit Campionatul National de Kempo Full-Contact.
La aceasta editie, lotul clubului Sakura Dojo Tulcea a obtinut 4 medalii de aur, prin campionii nationali Balaban Sorin, Stoica Georgel, Balca Adrian si Botezatu Adrian, o medalie de argint prin vicecampioana nationala Zbenghea Alina si 4 medalii de bronz prin Balca Elisabeta, Popa Alexandru, Popa Gabriel si Vesparu Mihai.
Felicitari pentru performanta obtinuta

Campionatul National de Kempo Full-Contact, Bucuresti
Campionatul National de Kempo Full-Contact, Bucuresti
Fotografii     Video    

Campionatul Mondial de Kempo Antalya, Turcia 20-28.04.2013

Nationala de Kempo a Romaniei s-a situat pentru al 11-lea an consecutiv pe prima pozitie a podiumului de premiere la Campionatul Mondial de Kempo individual, desfasurat in perioada 22-28 aprilie 2013 in Antalya-Turcia. La aceasta editie au participat 680 sportivi seniori din 42 tari de pe 5 continente. Alexandra Malatov a obtinut 3 medalii de bronz la probele de K1, Full-Contact si Semi-Contact iar Stoica George o medalie de argint la proba de Kempo Knockdown (Vicecampion Mondial) si una de bronz la proba de Kempo K1 , ambii sportivi reprezentand Clubul SakuraDojo Tulcea . Felicitari pentru performanta obtinuta

Campionatul Mondial de Kempo Anatalya, Turcia
Campionatul Mondial de Kempo Anatalya, Turcia
Fotografii     Video    

Campionatul European de Kempo pe echipe Segovia, Spania 12-17.03.2013
text si imagini prelute de pe site-ul Federatiei Romane de Kempo

Campionatul European de Kempo, organizat impecabil de Federatia Internationala de Kempo in perioada 12-17.martie.2013 in Segovia-Spania, cu ocazia Festivalului International All-Combat Sports, a fost o reusita din toate punctele de vedere. Loturi nationale din 26 de tari si-au disputat medaliile puse in joc pe cele 7 probe de concurs (Semi-Kempo, Full-Kempo, Kempo K1, Kempo Knockdown, Kempo Submission, Kata si Self-Defense), Romania reusind inca odata sa se situeze pe prima pozitie a clasamentului general.

Campionatul European de Kempo pe echipe Segovia, Spania
Campionatul European de Kempo pe echipe Segovia, Spania

Un campionat european foarte puternic desfasurat pe durata a 3 zile, beneficiind de participarea unor sportivi extrem de bine pregatiti atat din punct de vedere tehnico-tactic dar si din punctul de vedere al pregatirii fizice.

In prima zi de concurs, lotul national de Kempo a obtinut medalii de aur la europenele de tineret prin Yamato Zaharia, Marvin Belecciu, Mihai Dancescu si argintul prin Claudiu Dimache, sportivi foarte buni care ne dau siguranta ca schimbul de generatii este deja asigurat în cadrul FR Kempo. Dintre sportivii tineri s-a remarcat în mod special Yamato Zaharia, capitanul nationalei de tineret, care a reusit o performanta superba castigand toate cele 9 meciuri disputate, punctand astfel decisiv pentru aurul pe echipe.

In cea de-a doua zi a competitiei, lotul feminin de senioare, format din Alina Pascu, Trache Cristina, Petre Alexandra, Duralia Roxana, Andreea Ciugulea, Sirbu Mihaela si Malatov Alexandra, a adus puncte importante Romaniei, care impreuna cu medaliile obtinute de baieti au adus tara noastra pe pozitia a treia a competitiei, dupa doua zile aprige de concurs.

Lupta cea mai grea s-a dat in ultima zi de concurs, când echipele de seniori, au intrat in batalia finala a Campionatelor Europene de Kempo pe Echipe, pe probele noastre favorite Full-Kempo si MMA. Daca la finalul celei de-a doua zile de concurs, lotul national de Kempo, coordonat de Amatto Zaharia, era clasat pe locul 3, fiind putine sanse de a mai urca, sportivii nostri au revenit spectaculos în ultima zi a competitiei castigand dupa reprize de prelungiri toate cele douasprezece meciuri disputate, în cele mai agresive probe, Full-Kempo si MMA, aducând astfel România pe cea mai înalta treapta a Campionatelor Europene de Kempo pe Echipe. In ultima zi a competitiei, luptatorii Mirel Dragan, Tita Marius, Catalin Bodirla, Alex Caradima, Danut Neculai, Gica Constantin si Alexandru Irimia, au punctat decisiv pentru aurul european.


Din partea clubului Sakura Dojo Tulcea a participat Malatov Alexandra, castigatoarea a doua medalii de aur insotite de titlurile aferente de Campioana Europeana, si o medalie de argint (Vicecampioana Europeana).

Fotografii    

Gala Aniversara Trofeul Deltei Tulcea 28.07.2012

Sambata 28.07.2012, Sala Polivalenta din Tulcea a gazduit Trofeul Deltei, gala organizata de cluburile Sakura Dojo si Yamato Dojo sub egida Federatiei Romane de Kempo cu ocazia implinirii a 20 de ani de activitate a clubului Sakura Dojo Tulcea
Gala organizata in parteneriat cu <DJST si Asociatia Valori Dobrogene a cuprins 35 mecuiri in sistem semi-profesionist, pe reguli de Kempo K-1, Kempo Full-Contact si Kempo MMA.

Trofeul Deltei
 
Fotografii     Video    

Campionatul National Kempo Full Contact 12.05.2012 Slobozia

Sambata 12.05.2012, la Slobozia, a avut loc Campionatul National Kempo Full Contact, pentru copii, juniori si seniori,competitie organizata de Federatia Romana de Kempo
Clubul SakuraDojo Tulcea s-a prezentat cu 10 sportivi, obtinand doua locuri I, trei locuri II, patru locuri III si un loc V.

CN K1 2012

Campionatul National Kempo Full Contact Slobozia 12.05.2012

 
Articole aparute in presa     Fotografii     Video    

Campionatul National Kempo K-1 Galati 17.03.2012

Sambata, la Galati a avut loc Campionatul National de Kempo K-1.
La competitie au participat aproximativ 250 de sportivi din tara.
Clubul SakuraDojo Tulcea s-a prezentat cu 9 sportivi, obtinand 3 titluri de campion national prin Balaban Sorin, Malatov Alexandra (titluri reconfirmate, ei fiind campioni nationali si in cadrul editiilor trecute) si Popa Gabriel si o medalie de bronz prin Popa Alexandru.

CN K1 2012

Campionatul National Kempo K-1 Galati 2012

 
Articole aparute in presa     Fotografii     Video    

Campionatul National Kempo Submission si Cupa Romaniei Kempo SemiContact Tulcea 03.03.2012

Sambata, la Tulcea a fost organizat Campionatul National de Kempo Submission, si Cupa Romaniei la Kempo Semicontact, programata pentru 10 februarie la Bucuresti (care nu s-a mai tinut din cauza conditiilor meteo).
La competitie au participat aproximativ 250 de sportivi din 20 de cluburi din tara.
Tulcea s-a prezentat cu trei cluburi: Sakura Dojo Tulcea (18 sportivi), Yamato Dojo (8 sportivi) si Mamamoto Dojo cu 18 sportivi.

CNSubmissino2012

CN Kempo Submission 2012

Multumim DJTS Tulcea si Primaria Tulcea pentru sprijinul acordat, si sponsorilor acestui eveniment: S.C. Deltacons S.A.     S.C. BRODRENE DAHL S.R.L.     Hotel Atlantis Tulcea     Hotel Europolis Tulcea     Restaurant Scorpion Tulcea

 
Articole aparute in presa     Fotografii     Video Semi-Contact     Video submission

DJTS Tulcea premiaza cei mai buni 10 sportivi Tulceni: 15.12.2011

In data de 15 Decembrie 2011 Clubul Elevilor Tulcea a gazduit Festivitatea de premiere a celor mai buni 10 sportivi tulceni la Sporturi Olimpice si Neolimpice.
Clubul Sakura Dojo Tulcea a obtinut 6 premii din cele 10 alocate Sporturilor Neolimpice:
- Boghici Petrica - locul 4
- Malatov Alexandra - locul 6
- Linte Jenica - locul 7
- Lazar Cosmin - locul 8
- Stoica Adrian - locul 9
- Balaban Sorin - locul 10

Premiere DJTS

Premierea DJTS 2011

fotografii

Campionatul National de Kempo Semicontact, Buzau 30.10.2011

In data de 30 Octombrie 2011 Sala Sporturilor din Buzau a gazduit Campionatul National de Kempo Semicontact.
Au fost prezente 21 cluburi din tara insumand un numar total de 320 sportivi.
Arbitraj : -15 arbitrii atestati IKF

     
fotografii       video

Stagiu de pregatire Tulcea 22-24.07.2011

In perioada 22-24 iulie 2011 la Tulcea s-a desfasurat Stagiul de Pregatire in Arte Martiale Tulcea 2011.
Au fost prezente 7 cluburi din tara :
    Kempo Victoria Zabrani (Arad) - sensei Jurma Sorin 4 Dan Ju-Jutsu, 3 DAN Kempo, 2 DAN Judo;
    Myiagi Dojo Barlad - sensei Manta Gabriel 4 Dan Ju-Jutsu 4 DOANG Kung-Fu;
    Wazary Dojo Barlad - sensei Rotaru Alexandru 2 DAN Ju-Jutstu;
    Mamamoto Dojo Jurilovca - sensei Safca Daniel 2 DAN Ju-Jutsu;
    Varan Vaslui - sensei Hapiuc Doru - 2 DAN Ju-Jutsu;
si cele doua cluburi organizatoare din Tulcea:
    Yamato Dojo - sensei Gheba Stefan Iulian - 3 DAN Ju-Jutsu, 1 DAN Shido-Kan, 1 DAN Kempo;
    Sakura Dojo Tulcea - sensei Tirlogeanu Ovidiu Marius - 4 DAN Ju-Jutsu, 1 DONAG Kung-Fu;
La stagiu si-a anuntat prezenta si sensei Roman Babii 4 DAN Presedintele Ju-Jutsu Republica Moldova, dar a trebuit sa renunte in ultimul moment.

La stagiu au participat aproximativ 100 persoane.
Stagiul s-a tinut pe mai multe stiluri de Arte Martiale. S-au organizat si cca 30 meciuri in sistem Kick-Box, Ju-Jutsu, Kempo, Kung-Fu, Judo, MMA, precum si antrenamente specifice fiecarui stil in parte.

     

Dupa luptele din prima parte a zilei de sambata, "adversarii" s-au "impacat" in jurul ceaunelor cu bors de peste si a gratarelor care sfaraiau pe malul lacului Ciuperca.

     

Duminica dupa antrenamentul de dimineata si inmanarea diplomelor de participare la stagiu si de participare la meciurile organizate stagiul a luat sfarsit.
Intreg stagiul a fost o reusita apreciata de toti participantii, hotarandu-se ca acest stagiu sa se desfasoare anual si sa reusim sa invitam cat mai multi sportivi din cat mai multe stiluri de Arte Martiale.
Fiecare antrenor a avut posibilitatea sa-si verifice sportivii inainte de inceperea concursurilor oficiale ( din august ).In plus a fost un bun prilej pt schimb de experienta si, de ce nu, pentru legarea unor prietenii.

fotografii     video

Campionatul International De Kung-Fu Albena 21-05-2011

Sambata 21-05-2011, la Albena, Bulgaria, a avut loc Campionatul International De Kung-Fu. Au fost prezente cu sportivii din loturile nationale: Bulgaria, Ukraina, Azerbagean, Pakistan si Romania.
Clubul Sakura Dojo Tulcea a avut in lotul national al romaniei 5 sportivi :
- Boghici Petrica 23 ani, Lazar Cosmin 18 ani, Botea David Cristian 9 ani, Linte Jenica 17 ani, Malatov Alexandra 16 ani.
Au fost 5 probe de concurs, fiecare sportiv din Tulcea participand la cate 3 probe de lupta : Light Contact , Non Contact si Sanda Fullcontact, mai putin Botea David care a participat doar la light si non contact - la copii pana in 12 ani nu este proba de full contact ( desi el a castigat la K1 Campionatul National de Fullcontact la Kempo ).

CI KF Albena

Campionatul International de Kung-Fu Albena 2011

Locurile obtinute:
Boghici Petrica: locul 1 Light si Non contact , locul 2 la Sanda Fullcontact ( a reusit in semifinala sa-l invinga pe sportivul azer care era campion al categoriei -85 kg, din pacate accidentarile au facut ca finala sa o piarda dupa prelungiri, la puncte );
Lazar Cosmin : ( in primul meci a suferit o fractura la mana stanga, dar a participat la toate probele ) locul 2 Non Contact, locul 3 Light si Fullcontact;
Botea David : locul 1 la Non Contact si locul 2 la Light Contact;
Linte Jenica Georgiana : locul 1 la Non Contact si Light Contact si locul 2 la FullContact;
Malatov Alexandra : locul 1 la toate cele 3 probe;

Am avut un parcurs de exceptie, desi umbrit de cateva accidentari. Am fost cea mai buna delegatie din concurs raportat la locurile obtinute si la numarul de sportivi ( au fost cluburi care au venit cu 15-20 de sportivi si nu au luat nimic ).


Campionatul National de Kempo K1 30.04.2011 Bucuresti

362 de sportivi si nu mai putin de 28 de KO-uri, au facut ca si anul acesta Campionatul National de Kempo K1, desfasurat la Sala Polivalenta din Bucuresti, sa reprezinte evenimentul principal la nivel national al sporturilor de contact de amatori din Romania.
Organizat impecabil de catre Federatia Romana de Kempo, acest prestigios eveniment sportiv a fost urmarit "la cald" atat de catre Nicusor Stan, Presedintele WAKO PRO Romania, cat si de mai multi campioni din circuitul Local Kombat/Superkombat, printre care Bogdan Stoica şi Benny B.
Nicusor Stan a declarat ca au fost foarte multe meciuri cu un inalt nivel tehnic, precizand ca multi dintre luptatorii de Kempo, respectati in special pentru abilitatile tehnice si anduranta de care dau dovada in competitiile foarte complexe, de tip MMA, in care se lupta atat in picioare cat si la sol, ar putea evolua cu succes chiar si pe reguli K1 in orice gala Pro.

CLUBUL SAKURA DOJO TULCEA s-a prezentat cu 6 sportivi:

 • LOCUL I BOTEA DAVID CRISTIAN ( 8-10 ANI , -50KG ) in doua saptamani a participat la doua campionate nationale , cel de KUNG-FU de la Galati, unde a luat locul I si cel de la Bucuresti unde la fel a castigat titlul de campion
 • LOCUL I BOGHICI PETRICA ( seniori -80 kg )
 • LOCUL III STOICA GEORGEL ( senniori -70 kg )
 • LOCUL III BOTEZATU ADRIAN ( 12-14 ani -55 kg )
 • LOCUL III MALATOV ALEXANDRA ( 16-18 ani -65 kg )
 • LOCUL V STOICA ADRIAN ( 16-18 ani -75 kg )

CN Kempo K1

CN Kempo K1

CN Kempo K1

C.N. Kempo K1

Clubul SAKURA DOJO TULCEA a sustinut in perioada martie-mai un ritm de un campionat la doua saptamani obtinand cel putin doua titluri la fiecare campionat pe reguli diferite ( MMA , K1 , SANDA FULCONTACT , SANDA NONCONTACT ). Din pacate si accidentarile se aduna, timpul de recuperare fiind foarte mic intre competitii.
Urmeaza Campionatul European de Kung-Fu de pe data de 20 mai in Bulgaria unde avem in lotul national 4 sportivi ( BOTE DAVID 9 ani , LINTE JENICA 17 ani , LAZAR COSMIN 18 ani si BOGHICI PETRICA 24 ani ) dupa care urmeaza o pauza binemeritata pana in luna septembrie.
Vrau impreuna cu ceilalti antrenori din club ( IONESCU CORNELIUS , LEONTIEV LUCIAN si BOTEZATU GHEORGHITA ) sa-i felicit si sa le multumesc pt efortul depus si premiile obtinute.

Tot din Tulcea au participat sportivii antrenati de GHEBA STEFAN IULIAN , reprezentantul CLUBULUI AMATO BUDOKAI ( AMATO ZAHARIA presedintele clubului fiind si presedintele FEDERATIEI DE KEMPO si presedintele K1 ROMANIA )
RADUCANU CRISTIAN - LOCUL I 17 ANI -55KG
POPA VALENTIN - LOCUL IV SENIORI -80 KG
COSTICA ADRIAN - LOCUL IV SENIORI -70 KG
BALACEANU IONUT - LOCUL II SENIORI -75 KG


Rezultate la Cupa Romaniei la Kempo Knockdown Bucuresti 17.04.2011

 • Malatov Alexandra locul I - feminin 16-18 ani -70 kg
 • Stoica Adrian locul I - masculin 16-18 ani -75 kg
 • Linte Jenica locul II - feminin 16-18 ani -70 kg
 • Lazar Cosmin locul II - masculin 16-18 ani -70 kg
 • Balaban Sorin locul III - masculin +18 ani -75 kg
 • Stoica Georgel locul IV - masculin +18 ani -70 kg
 • Boghici Petrica locul IV - masculin +18 ani -85 kg

CN Kempo 2011

C.R. Kempo Knockdown 17.04.2011


Campionatul National de Kempo Submission 06.03.2011

In data de 06.03.2011 a avut loc Campionatul National de KEMPO Submission, la Sala de sport Antilopa din Bucuresti.
La competitie au participat 22 de cluburi din toata tara.
Orasul Tulcea a fost reprezentat de:
Gheba Stefan Iulian cat. 95 kg. loc 1
Lupu Sorin, cat 70 kg. loc. 3
Popa Valentin cat. 80, loc 4
sportivi legitimati la Fight Club Danubiu - antrenor Stefan Iulian Gheba.

Balaban Sorin, cat 75kg, loc 2
Botezatu Adrian, -50kg. copii 10-12 ani loc 1
Boghici Petrica, cat 85kg, loc 4
Stoica Georgel cat 70kg, loc. 4 juniori

sportivi legitimati la Sakura Dojo Tulcea - antrenor Tirlogeanu Ovidiu

CN Kempo 2011

C.N. Kempo Submission 2011

Clubul Sakura Dojo Tulcea s-a situat pe locul 13 dintr-un total de 22 cluburi, aproximativ 200 de luptatori din tara, multi dintre ei reprezentand loturi nationale de Kempo, Ju-Jutsu Brazilian, Judo, Karate.
Pentru prima participare la un campionat de o astfel de anvergura, cele doua cluburi tulcene au avut o prestatie foarte buna, aprecita de organizatorii campionatului (Federatia Romana de Kempo, presedinte Sensei Amato Zaharia).


Cupa Romaniei Sei Budokai
Sala Sporturilor din municipiu a gazduit sambata Cupa Romaniei Sei Budokai, competitie la care au participat sportivi legitimati la 10 cluburi din tara. De la Tulcea si-au trimis luptatorii in ring trei cluburi autohtone.

"Noi am obtinut prin Adrian Botezatu si Sorin Balaban locul III, locul II cu Stoica Adrian, Stoica Georgel si Petrica Boghici. Tin sa remarc nivelul de dificultate ridicat al competitiei. Boghici de exemplu a avut ca adversar un campion mondial si cred eu ca asta spune tot.", ne-a declarat Sensei Ovidiu Tirlogeanu, Sakura-Dojo. Cea mai consistenta participare din plan local la Cupa Romaniei de Sei Budokai a venit de la clubul Mamamoto Jurilovca. Nu mai putin de 12 copii pregatiti de Sensei Daniel Safca au atras aprecierile presedintelui Federatiei Internationale de Sei-Budokai, Leonard Voinescu, si a Presedintelui Sei-Budokai Romania, Ion Garbea, cei doi maestri fiind prezenti la evenimentul desfasurat weekend-ul trecut la Tulcea. Cupa Sei Budokai organizata de Clubul Roman de Kendo s-a desfasurat pentru al doilea an consecutiv la Tulcea.

articol preluat din ziarul Delta
 Fotografii >>

Contact Despre Webmaster Sitemap C.I.F. C.I.S.
©Sakura Dojo 2007-2013
aparate foto digitale